Amparin Gimeno Font

Wie ben ik?

Mijn naam is Amparin Gimeno Font. Ik ben opgeleid als yogadocente bij Integrale Yoga Nederland. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de Oosterse cultuur en geneeswijzen, waarin ik verschillende cursussen heb gevolgd. De QiGong en TAO oefeningen die ik tijdens deze cursussen heb geleerd, integreer ik vaak in mijn yogalessen.

Daarnaast ben ik Orthomoleculair Suppletie Adviseur en heb ik een brede kennis van voeding en vitamines. Hierdoor kan ik een persoonlijk advies geven wat bijdraagt aan een goede gezondheid. Ik heb veel ervaring op het gebied van energetisch werk waarin ik jarenlang behandelingen heb gegeven. Ook heb ik Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) gestudeerd.

Amparin Gimeno Font

Amparin Gimeno Font

Mijn yogapad:

Yoga is bij mij een manier van leven geworden. Yoga geeft niet alleen diepe lichamelijke ontspanning, maar het geeft ook de mogelijkheid om je geest te kalmeren en je bewustzijn te ontwikkelen. Dit is wat het yogapad mij heeft gebracht. De Integrale Yoga vorm is de yogavorm van het Hart. Met Integrale Yoga leren we om verbinding te maken met ons innerlijke wezen. In deze maatschappij zitten we veel in het mentale aspect van onszelf, waardoor er een steeds grotere afstand ontstaat tussen onszelf en onze verbinding met ons hart. De Integrale Yoga heeft mijn hart geopend. Je kan gewoon midden in het leven blijven staan, terwijl je deze yogavorm daarin integreert. Je gaat jezelf en de wereld om je heen anders waarnemen en daardoor ga je dingen anders beleven. Je zal meer ruimte en verbinding ervaren.

Je slaat een nieuwe weg in, je maakt plaats voor iets nieuws: het Integrale Yogapad. Jouw innerlijke wereld verandert, waardoor je de uiterlijke wereld anders gaat beleven. Om te weten hoe dit echt is, moet je het zelf ervaren.

Yoga leert ons dat wanneer we naar evenwicht en natuurlijke harmonie in ons leven zoeken, we een dieper begrip ervaren van wie we in werkelijkheid zijn. Sinds ik yoga doe is dat een verrijking in mijn leven. Het is zo’n mooi pad, dat ik niets anders zou willen! Het is thuiskomen. Yoga is voor mij mijn leven, mijn adem. Dit wil ik graag met anderen delen.

Yoga is de brug, de verbinding, dat wat ons verenigt met onze oerbron.

“Wij zijn een vonk van het grote vuur, een druppel in de oceaan van het leven,
met als instrument ons lichaam.”

Patanjali

Lees meer op mijn website: dewittevlamyoga.nl

Ik heb de volgende opleidingen afgerond:

  • Docent Integrale Yoga beginners
  • Docent Integrale Yoga gevorderden
  • Docent Integrale Yoga gevorderden II
  • Ook heb ik de volgende specialisaties afgerond:
  • Docent zwangerschapsyoga
  • Meesteropleiding Hoger dan Yoga II
  • Ademhalingsdeskundige

Mijn activiteiten

In het Centrum voor Inzicht kan je bij mij yogacursussen volgen (op de maandagavond of de donderdagavond), ook kan je ademhalingscursussen volgen (10 lessen, start een aantal keren per jaar). Daarnaast geef ik privelessen yoga en privelessen met ademhalingsoefeningen. Ook geef ik QiGong lessen en begeleid ik de loopmeditaties. Sinds kort geef ik ook de ademhalingsworkshop: “Adem en bewustzijn”.

Alle lessen geef ik op een laagdrempelige manier: iedereen kan meedoen! Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden, we zorgen altijd voor een prettige sfeer en er wordt zeker ook gelachen! Daarnaast zijn de momenten van verstilling erg waardevol. Heb je interesse? Neem dan contact met me op!

Graag tot ziens in het Centrum!

Persoonlijke gegevens:

Amparin Gimeno Font
Telefoon: 06-24664000
E-mail: dewittevlamyoga@gmail.com
Website: dewittevlamyoga.nl

Klik hier om terug te gaan naar alle teamleden.

Amparin Gimeno Font