Bedrijfsgegevens

BedrijfsgegevensLogo-CvI-500

Het Centrum voor Inzicht is opricht door Wouter-Jan van Keulen en onderdeel van zijn eenmanszaak: de Praktijk voor Zelfmanagement, KvK: 54227151.

Vragen, klachten of leuke ideeën?

 • Heb je vragen, klachten of leuke ideeën voor teamleden of over activiteiten die in het Centrum worden aangeboden? Neem contact op met de aanbieder van de betreffende activiteit. Lees ook de disclaimer hieronder.
 • Heb je vragen, klachten of leuke ideeën voor het Centrum voor Inzicht? Neem dan contact op met Wouter-Jan van Keulen via contact@www.centrumvoorinzicht.nl

Algemene voorwaarden:

 • Op de diensten van de aanbieders van activiteiten in het Centrum voor Inzicht zijn hun eventuele algemene voorwaarden en / of de afspraken die je met deze aanbieders maakt, van toepassing. Lees hieronder verder over verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.
 • Op de diensten van het Centrum voor Inzicht (deelname aan het Centrum, incidenteel gebruik, etc) zijn de algemene voorwaarden van het Centrum voor Inzicht van toepassing. Deze zijn bij het Centrum op te vragen.
 • Op de diensten van de Praktijk voor Zelfmanagement (individuele- en groepsbegeleiding door Wouter-Jan van Keulen) zijn de algemene voorwaarden van de Praktijk voor Zelfmanagement van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en via de website praktijkvoorzelfmanagement.nl in te zien.

Disclaimer:

 • Personen die in het Centrum aanwezig zijn, blijven ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor alle goederen die zij in het Centrum brengen. Het Centrum is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die ontstaat uit beschadiging, diefstal of verlies van deze goederen.
 • De diverse aanbieders dragen ten alle tijde de verantwoordelijkheid voor hun eigen activiteiten. Op alle activiteiten zijn de eventuele algemene voorwaarden van de aanbieder en / of de afspraken die je met deze aanbieder maakt, van toepassing. Als je vragen of klachten hebt over een activiteit, maak dit tijdig kenbaar bij de aanbieder ervan.
 • Het Centrum voor Inzicht faciliteert de aanbieders van activiteiten. Het Centrum is geen tussenpersoon en draagt zodoende zelf geen verantwoordelijkheid voor de activiteiten die in het Centrum worden uitgevoerd. Daarom aanvaardt het Centrum voor Inzicht geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met de activiteiten die in het Centrum worden gegeven.
 • Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kan je geen rechten ontlenen. De inhoud kan onbedoelde (type)fouten bevatten, is ter informatie en kan een advies niet vervangen. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd jouw huisarts en bij psychische klachten een psycholoog.
 • Het Centrum voor Inzicht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website. Het Centrum voor Inzicht is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Geregistreerd merk: Centrum voor Inzicht ®

 • Het Centrum voor Inzicht ® is een geregistreerde merknaam. Het logo is een geregistreerd beeldmerk. Gebruik hiervan is niet toegestaan, tenzij hiervoor nadrukkelijk schriftelijk toestemming door Wouter-Jan van Keulen is gegeven.

COPYRIGHT © Centrum voor Inzicht

 • De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wouter-Jan van Keulen, materiaal dat zich op deze website bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.