Ruimte huren Rotterdam

Ruimte huren in Rotterdam, in Centrum voor Inzichtflower

In het Centrum voor Inzicht kan je een ruimte huren als je met groepen werkt. Op dit moment bieden wij alleen de trainingsruimte (ruimte 1) aan voor de verhuur. Als dat nodig is, kan je daarbij ook nog ruimte 3 huren.

Vooraf bekijken we vanzelfsprekend of jouw activiteit en werkwijze bij het Centrum en bij onze visie passen. Activiteiten die al gegeven worden, worden niet toegelaten (yoga met een andere yogavorm is wel bespreekbaar).

Denk bij groepsactiviteiten aan: workshops, lessen, cursussen, e.d. (bijvoorbeeld: yogalessen, Tai Chi, andere bewegingsvormen, groepslessen, groepstherapie, e.d., mag ook in het Engels zijn).

Het Centrum voor Inzicht biedt twee mogelijkheden waarmee je een ruimte kan huren:

 1. deelnemen aan het Centrum
 2. incidenteel huren

1: deelnemen aan het Centrum

Deelnemen betekent dat je voor vast, wekelijks de trainingsruimte huurt en daar jouw activiteit doorlopend geeft.

Als je naast jouw vaste, wekelijkse gebruik een ruimte incidenteel (dus extra) wilt huren, kan dat ook. Dit incidenteel gebruik is voor een deelnemer naast het vaste gebruik ook mogelijk. Houd er wel rekening mee dat vast gebruik zekerheid biedt en incidenteel gebruik per keer moet worden gereserveerd en afhankelijk is van de beschikbaarheid.

Deelname aan het Centrum betekent dat je:

 • een ruimte in het Centrum wekelijks, op vaste momenten tot jouw beschikking hebt
 • voor een lager tarief dan incidenteel gebruik, wekelijks vast een ruimte huurt
 • een persoonlijke pagina op deze website krijgt
 • voor de activiteit die je in het Centrum onderneemt, een pagina op deze website krijgt

2: incidenteel huren

Dit betekent dat je niet vast voor iedere week, maar wel regelmatig (minimaal 6x per jaar) een ruimte in het Centrum wilt huren. Wil je bijvoorbeeld regelmatig sessies, workshops, trainingen of lessen geven? Dan is incidenteel huren voor jou een goede optie.

In verband met de beschikbaarheid raden we je bij incidentele huur aan ruim van tevoren te reserveren.

→ Klik hier voor een overzicht van onze ruimtes, de beschikbaarheid en onze faciliteiten

→ Download hier de routebeschrijving per auto en openbaar vervoer (incl. parkeerinformatie)

Tarieven

Wij hanteren scherpe tarieven. De actuele tarieven, onze algemene voorwaarden en andere informatie krijg je van Wouter-Jan, nadat je de onderstaande informatie bij hem hebt aangeleverd.

Heb je interesse? Lees dan hier verder..

Als je bij ons huurt, wordt je toch ook onderdeel van wat wij doen en uitstralen. Daarom vinden wij het belangrijk om vooraf een goed beeld te krijgen van wie je bent, wat je wilt gaan doen en hoe je dat wilt gaan doen. We kunnen dan bekijken of je (en jouw activiteiten) bij ons past.

Daarom vragen wij je om, als je bij ons wilt huren, het onderstaande per e-mail (centrumvoorinzicht@gmail.com) naar Wouter-Jan te sturen.

 • een beschrijving van de activiteiten die je in het Centrum voor Inzicht graag zou willen uitvoeren (+ op welke dagen en dagdelen)
 • een beschrijving van de doelgroep die je met jouw activiteit(en) wilt bedienen
 • het webadres van jouw website (als je die hebt)
 • een recente foto*
 • een overzicht van de opleiding(en) die je hiervoor hebt gedaan*
 • een beschrijving van de duur en het soort werkervaring die je hiermee al hebt opgedaan*
 • van welke beroepsverenigingen je eventueel lid bent (+ vermeld hun websites)*

* Als deze informatie op jouw website staat, hoef je dit niet mee te sturen. Stuur dan een mail met een korte inleiding en verwijs naar jouw website.

Nadat wij jouw e-mail ontvangen en verwerkt hebben, krijg je van ons een reactie met eventueel een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij ons in het Centrum voor Inzicht. Voorafgaand aan dit gesprek, krijg je een overzicht van onze tarieven.

Algemene voorwaarden

Op het incidenteel gebruiken en het deelnemen zijn de algemene voorwaarden van het Centrum voor Inzicht van toepassing. Deze ontvang je na het kennismakingsgesprek.