Nieuw: privelessen yoga en ademhalingsoefeningen

Nieuw: privelessen yoga en ademhalingsoefeningen

On augustus 19, 2017, Posted by , In Uncategorized, With Reacties uitgeschakeld voor Nieuw: privelessen yoga en ademhalingsoefeningen

Nieuw: privelessen yoga en ademhalingsoefeningen

Bij het Centrum voor Inzicht kan je nu ook privélessen yoga en privelessen met ademhalingsoefeningen aanvragen. Deze worden gegeven door Amparin.

Privelessen yoga

Naast groepslessen Integrale Yoga, kan je bij ons ook privelessen yoga volgen. De priveles yoga kan je helpen als je voor het eerst wilt starten met yogalessen en je misschien een beetje onzeker bent over je yoga houdingen, en dit niet gelijk in een groepsverband wilt doen. Dan is één op één begeleiding een goede manier om hier kennis mee te maken en dit kan een opstapje zijn naar een groepsles.

Als je graag yogales krijgt op een moment die je graag zelf uitkiest, is priveles een goede optie. We kunnen samen de lessen inplannen, zodat je yoga toch kunt toepassen, ook al werk je onregelmatig, ben je periodes niet beschikbaar of verblijf je in het buitenland, ed.

Of als je al een ervaren yogi bent en je de voordelen van een dagelijkse beoefening van yoga kent, maar je niet zo goed weet hoe je dit voor jezelf kunt opbouwen, zodat je in staat bent elke dag thuis yoga te beoefenen.

Een priveles kan ook ondersteunend zijn bij: bepaalde beperkingen, blessures, stress, rug klachten, spanningsklachten, burn-out, ziekte of herstel.

Klik hier om naar de pagina over privelessen yoga te gaan.

Privelessen met ademhalingsoefeningen

Naast de ademhalingscursussen van tien lessen voor beginners en gevorderden, kan je ook een priveles ademhalingsoefeningen aanvragen. Als je meerderde privelessen volgt, krijg je op individueel niveau alle oefeningen uit de volledige tienweekse ademhalingscursus aangeboden. Ook worden de lessen afgestemd op wat jij nodig hebt.

De ademhaling is een bron van inzicht en zelfkennis en is ook een middel om tot een lichamelijk en geestelijk evenwicht te komen. Jouw ademhaling vormt de brug tussen lichaam en geest. Elke gedachte die je hebt, elke actie of emotie heeft zijn invloed op jouw ademhaling.

Wil je tot een goede ademhaling komen,  dan is het belangrijk om goed te leren ontspannen. Tijdens een privéles wordt hier aandacht aan besteed.

Klik hier om naar de pagina over privelessen met ademhalingsoefeningen te gaan.

Heb je interesse?

Neem dan vandaag nog contact op met Amparin, stel jouw vragen en maak gelijk de eerste afspraak!

Tel: 0624664000

E-mail: dewittevlamyoga@gmail.com

Klik hier om naar alle activiteiten te gaan.