Visie & missie

Visie & missieflower

De visie van het Centrum is:

“Te midden van onze veeleisende en drukke maatschappij hebben we allemaal behoefte aan lichamelijke en geestelijke ontspanning. Ook hebben we behoefte aan het oplossen van lastige situaties en (mentale-, emotionele- en fysieke) problemen. Daarnaast zijn we allemaal op onze eigen manier op zoek naar geluk.

Iedereen heeft diep vanbinnen alle antwoorden in zich. Aan de hand van deze antwoorden kan iedereen problemen oplossen en geluk vinden. De juiste ondersteuning van professionals kan effectief helpen om deze antwoorden te vinden en te benutten.

De missie van het Centrum is:

“Het is onze missie om midden in onze maatschappij een plek aan te bieden waar iedereen, in interactie met anderen en professionals, kan voorzien in hun behoeften op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontspanning en gezondheid. Daarnaast willen we met onze activiteiten de maatschappij een positieve impuls geven.”

Verruim je blik..

Het Centrum is ontstaan vanuit de wens om een eigentijdse plek te organiseren die vertrouwd aanvoelt. Waar je terecht kan met je persoonlijke vragen, waar je je kan ontwikkelen en waar je plezier kunt hebben. Het is ook een plek voor steun en professionele hulp in lastige situaties.

Het is een plek waar de mens; jij en ik, centraal staat. En gelijkwaardigheid. Voorop staat de sterke overtuiging dat iedereen zelf de regie kan en moet hebben om zijn eigen levenspad succesvol te bewandelen. Succes is voor iedereen anders, dat weet je zelf het beste. Je hebt het in je om op jouw manier succesvol te zijn!

Ook is er de vaste overtuiging dat organisaties werkelijk succesvol zijn als ze hun medewerkers, hun belangrijkste element, erkennen, ruimte geven en ondersteunen om hun best te doen. Mensen die zich goed voelen, op de juiste plek zitten en meetellen, willen niet anders! Het Centrum is er ook voor organisaties die kort- of langdurend in hun medewerkers willen investeren.

Lees via deze link verder op de pagina: “Wat is inzicht?”