Workshop adem en bewustzijn Rotterdam

Workshop adem en bewustzijn Rotterdam

Workshop adem en bewustzijn Rotterdam

Amparin Gimeno Font

Van alle dingen in het leven is ademhalen het belangrijkste. Niets is dichter bij je en ademhalen is het meest waardevolle bezit dat je kunt hebben!

De ademhaling kan iets over onszelf vertellen en de manier waarop we leven. De ademhaling speelt een belangrijke rol in ons leven, omdat de ademhaling op alles reageert wat er gebeurt.

​Elke gedachte die je hebt,​ ​elke actie en emotie, heeft zijn invloed op de manier van ademhalen.​ En andersom kan je door middel van ademoefeningen jezelf kalmeren, ontspannen en ook kan je blokkades loslaten. ​Een rustige beheerste ademhaling heeft een positief effect op het zenuwstelsel, organen en ontspant lichaam en geest!

Deze workshop

Door deel te nemen aan deze workshop en te proeven van de ademhalingsoefeningen, kan je de kracht van de adem ervaren! Tijdens deze workshop leer je weer bewust contact te maken met de juiste manier van ademhalen, in combinatie met ontspanningsoefeningen. Het is een fijne workshop waarbij je letterlijk even op adem kan komen, waarbij je kan ontspannen en bij jezelf kan komen!​

Wil je meer lezen over deze ademhalingscursus? Lees dan verder op de website van Amparin.

De ervaring van een deelnemer

“Ik heb de ademhalingsworkshop bij Amparin gedaan. Het was fijn om twee en een half uur met de oefeningen bezig te zijn. Het afwisselen van de oefeningen vond ik erg fijn. Daarnaast werd er regelmatig uitgewisseld hoe de cursisten de oefening ervaarden en wat voor gevoelens erbij kwamen.

Ik kwam gespannen binnen en naarmate we de oefeningen deden, werd ik steeds rustiger. Ik voelde me meer verbonden met mijn lichaam, minder angstig en gejaagd en mijn gedachten werden rustiger. De les was veel sneller voorbij dan dat ik dacht en na afloop voelde ik me heerlijk. Bijzonder dat zulke simpele oefeningen zo’n mooi effect teweeg brengen! Zeker als je hyperventileert of als je vaak gejaagd bent. Ik kwam echt weer in een dieper contact met mezelf.

De les werd gegeven in een prettige ruimte en Amparin is een leuke en lieve docente waar ik me op mijn gemak bij voelde. Omdat ik zo enthousiast ben ga ik ook de ademhalingscursus volgen. Een mooie manier om te investeren in mezelf.”

Praktische informatie

De workshop adem en bewustzijn vindt een aantal keren per jaar plaats. Je kan je hiervoor per keer inschrijven. Deze workshop duurt ca 2,5 uur, het tarief per keer is slechts € 40,- 

De workshops worden gegeven door Amparin Gimeno Font.

Nieuwe data kan je vinden in de agenda op: dewittevlamyoga.nl
Deze cursus vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

De eerstvolgende data zijn:

  • zondag 11 agustus 2019 van 14:00 – 16:30 uur
  • meer data volgen! (neem contact op als je interesse hebt)

Voor vragen of aanmeldingen neem dan contact op met Amparin:
e-mailadres: dewittevlamyoga@gmail.com
of bel naar: 06-24664000.

De ademhalingscursus is een perfect vervolg op deze workshop.

Je bent nu op de pagina: “Workshop adem en bewustzijn Rotterdam”. Klik hier om terug te gaan naar alle activiteiten.